Evenimente sportive, la cel mai bun tarif. Bilete 100% oficiale, garantate.

A

Meciuri de fotbal

Bilet acces + Hotel 2 nopți

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

A

Alte sporturi

Bilet acces + Hotel

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

A

Ce spun clienții

„Atmosferă extraordinară, orice fan adevărat trebuie să vină la un meci la Barcelona. Sevicii corecte (ale agenției, n.r.), am primit ceea ce am plătit.”

Meci FC Barcelona

Nicolae S., București

„Biletul de meci scump, greu de rezervat dar a meritat toți banii. Așa ceva vezi doar o dată în viață.”

Meci Real Madrid - FC Barcelona

Sandu M., Constanța

„Servicii excelente la hotel, a meritat toți banii. Locuri bune la cursă, cam aglomerat insă transportul către Barcelona la final, dar e normal. Vă mulțumim pentru suport..”

Formula 1 Barelona, 2017

Alexandru S., lfov

Rezervând un eveniment sportiv prin SpaniaLaPas.ro, vei beneficia de:

- Hoteluri verificate -

Includem în pachet cazări la hoteluri verificate, amplasate optim, cu acces la mijloace de transport. Fără surprize neplăcute.

- Bilete acces oficiale -

Cel mai bun tarif. Pentru că achiziționăm biletele de la furnizorii oficiali ai evenimentului, fără intermediari. În plus le vei primi la timp, prin curier rapid.

- Consultanță -

Experiență îndelungată a agentului de turism în vânzarea de concerte. Îți vom oferi consultanță de calitate în alegerea pachetului.

Share This